l'Estudi Valdric's: cuina, menjador i sala d'estar.
 
i n i c i
l a   s u i t e
h a b i t a c i o n s
l ' e n t o r n
i n f o r m a c i ó
c o n t a c t e

 

Amb tota cura de detalls,

l'estanša del menjador 

estÓ pensada per gaudir

dels millors moments 

amb els millors menjars .

 

.

 
 

Un ampli distribu´dor al primer pis condueix a les diferents habitacions, amb clau pròpia cadascuna d'elles, i a l'escala que ens portarÓ a la cuina-menjador-sala d'estar totalment equipada amb TV, DVD, nevera, forn, aire condicionat, fogons digitals, microones, rentaplats, etc. de l'Estudi Valdric's.

 

En treure el cap per l'escala, s'endevina el sostre de les àmplies golfes de l'allotjament. Aquest espai estÓ reservat per una preciosa cuina-menjador dividida en tres ambients ben separats.       
A mÚs de l'espai reservat per preparar tots els Ópats amb tots els estris necessaris, hi ha dos salonets que creen un clima ˙nic per donar pas a les tert˙lies d'entretaula mÚs entretingudes. Segur que passareu estones inoblidables!
        
   
Hi ha un bany al mig del corredor. Totalment equipat, ofereix al visitant la possibilitat de prendre una dutxa o un bany recomfortant.

Com a la resta de l'allotjament, tots els detalls han estat seleccionats amb cura per donar un clima agradable en aquesta dependŔncia.

No dubteu en demanar a la Mercè tot el que necessiteu. Tot i que sempre tenim cura de tots els detalls, podeu trobar la manca d'algun accessori.

La vostra satisfacciˇ Ús la nostra ocupaciˇ.