l'entorn
 
i n i c i
l a   s u i t e
h a b i t a c i o n s
l'estudi Valdric's
i n f o r m a c i ó
c o n t a c t e

 

El mar i la proximitat de

les platjes d'Arenys,

constitueixen un dels

atractius més importants

de la zona. Si ho desitgeu

us adreçarem als llocs

més emblemàtics de la 

comarca.

.

Entre les possibilitats que

teniu per gaudir dels

avantatges de la comarca,

es troben les hípiques

de les rodalies. Un passeig

a cavall resulta sempre 

divertit i reconstituent!

 

L'exterior de l'allotjament disposa d'un entorn únic i ple de possibilitats.

A més dels seus jardins, podeu gaudir d'un bany  refrescant a la piscina.

 

A més si ho desitgeu podeu treure profit del sol del Maresme i de la vegetació mediterrània en un dels jardins de l'Anxaneta. Des de preparar-vos la vostra barbacoa fins a passejar pels camins que envolten la casa. Us trobareu envoltats de Natura.

 
      Una lectura distreta, una bona conversa, el plaer de tastar un cafè o un te, o simplement gaudir d'un càlid sol, són algunes de les relaxades activitats que es presten a les terrasses de

       Des dels carrers de la urbanització surten camins que porten al Castell de Can Jalpí on es pot fer senderisme, esport d'aventura, fotografiar l´entorn i el llac, prendre quelcom al bar del parc gaudint de la tranquil·litat i de l'entorn. Disposen de llibres de viatges, diaris i revistes per al públic.
 Sortides al mar

L'Anxaneta és a sobre d'un turó erigit sobre Arenys de Mar i la serra prelitoral del Maresme. Per aquest motiu, quan l'hoste mira cap a l'Est endevina la infinitat de possibilitats que li ofereix el proper Mediterrani. Les platges de Caldes d'Estrac, d'Arenys i de la Costa Brava, els passeigs marítims dels pobles costaners (passeig dels Anglesos de Caldetes) i l'ambient estiuenc que envolta l'entorn, encomanen aquest sentiment de festivitat.

 Sortides a la muntanya

Si el que us agrada és la muntanya, multitud de rutes i senders us esperen molt a prop. Rutes a cavall, senderisme (tant a Arenys de Mar com a Arenys de Munt), rutes amb bicicleta, esports d'aventura a "Jalpí Aventura", són alguns dels atractius més rellevants.
Si a més de gaudir de la natura us agrada l'esport, els centres de golf de Sant Cebrià, de Llavaneres o de Sant Vicenç de Montalt, us ofereixen la possibilitat de trobar-vos amb l'ambient més pur i cuidat de l'entorn.
 Altres activitats culturals
A més de les activitats d'oci de tipus lúdiques, existeix a les nostres rodalies una àmplia i variada oferta cultural. Entre d'altres, la cultura gastronòmica de la comarca, és una de les més riques i saboroses que podeu tastar.
Les pomes farcides o els cirerers d'en Roca d'Arenys de Munt, la pessolada de Caldetes, els calamars, les gambes, el llamàntol i la llagosta d'Arenys de Mar, són algunes de les especialitats de la comarca.
La riquesa cultural i la saviesa dels maresmencs es reflecteix en les festes populars que tenen lloc al llarg de les diferents estacions. Hi trobareu en elles un motiu d'enamorament, una pinzellada de bons sentiments que de segur us embargaran.
La visita guiada per la ruta de Salvador Espriu i del Cementiri de Sinera a Arenys de Mar és una bona mostra de la poesia a la zona.
 Links d'interès
Per tal de que organitzeu la vostra estada el més entretinguda possible, us adjuntem a continuació algunes adreces i links d'interès que us ajudaran a decidir com voleu passar el vostre temps. Balnearis, museus i turisme en general són propostes que us presentem:
A més a més us aconsellem una visita als museus:
Museu Frederic Marès de la punta
Tema: Puntes de coixí 
Adreça: Carrer Església, 41-43 08350 Arenys de Mar 
Telèfon: 937921784
Museu Mollfulleda de mineralogia
Tema: Mineralogia 
Adreça: Carrer Església, 39 08350 Arenys de Mar 
Telèfon: 937922626
Des de L'Anxaneta us adreçarem allà on desitgeu.