Les habitacions
 
I n i c i
L a   s u i t e
L' Estudi Valdric's
L ' e n t o r n
I n f o r m a c i ó
C o n t a c t e

 

Un distribuidor d'estil anglès, condueix als hostes a cadascuna de les tres habitacions. La Pinya, L'Agulla i La Folre són les altres dependències de l'allotjament. Totes elles disposen d'unes vistes úniques.

.

 

Tres habitacions dobles confortables i preparades per fer-vos l'estança el més agradable possible, són a la vostra disposició perquè gaudiu  d'un ambient incomparable i ple de sensacions. Trobareu en cada racó una raó per sentir-vos protagonistes a l'allotjament. Cada habitació té una personalitat, amb quina us identifiqueu?

 

LA PINYA

 

p1

p2

Aquesta habitació ha estat dissenyada per a aquells hostes que prefereixen gaudir d'un despertar pausat, calmat i sense presses. El clima creat a la pinya propicia la prolongació del son mentre els raigs de sol s'introdueixen lentament entre les seves cortines.

 

LA FOLRE

 

La Folre és una habitació amb un caràcter assossegat i robust. Plena de llum durant tot el dia  i orientada al sud, deixa entreveure la frescor del bosc a través del perfum que embolica la pau dels voltants. Respirar la rosada de matinada segurament evocarà les vostres sensacions més profundes. 

 

L'AGULLA

 

En un estil més juvenil, l'agulla té un esperit enèrgic i dinàmic. Els seus colors vius comuniquen la seva vitalitat als hostes que acull. Entreu i sentiu el seu influix. Us llevareu com nous!       
 

Fresca i natural, les seves vistes donen al bosc que envolta l'allotjament. Una bona lectura abans de prendre els somnis us transportarà al món màgic dels boscos d'Arenys.

 

bany
 

LES HABITACIONS

 

Totes i cadascuna de les habitacions tenen unes vistes i un ambient únic. Pensada fins el darrer detall, la seva decoració pretén fer-vos uns invitats molt especials. Un lloc on sentir-vos com a casa sigui quelcom natural.